ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Σπανίων Παθήσεων Νομού Έβρου «Μαζί για Ζωή» , παραβρέθηκε από 24 έως 26 Ιουλίου 2020 στο Νησί της Σαμοθράκης, στο πλαίσιο Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του κοινού.

Η δράση πραγματοποιήθηκε  μετά το κοινό ενδιαφέρον του Δήμου Σαμοθράκης, του Κέντρου Κοινότητας Σαμοθράκης και του Διοικητή́ της 4ης ΥΠΕ, στοχεύοντας σε  επoικοδομητικές παρεμβάσεις στο νησί́.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 από τις 9:00 π.μ.- 15:00 μ.μ., παιδιατρική και καρδιολογική εξέταση στο Πνευματικό Κέντρο “Νικόλαος Φαρδύς” της Χώρας και την  Κυριακή 26 Ιουλίου στις 11:00 π.μ. ακολούθησε εκδήλωση του Συλλόγου, με θέμα τον Παιδικό Καρκίνο και τις Δραστηριότητες του Συλλόγου.

Ο Δήμος θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους συντελεστές της επιτυχούς διοργάνωσης, τους ιατρούς, κο Αδαμίδη Δ. (Παιδίατρο) και κο Παπά Π. (Καρδιολόγο), την Πρόεδρο του Συλλόγου, κα Ορφανού Ε., τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ, κο Τσαλικάκη Δ., τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας, κο Διαμαντόπουλο Γ. και την εταιρία Zante Ferries για την προσφορά δωρεάν εισιτηρίων.

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση των ανωτέρω και εκφράζουμε την επιθυμία μελλοντικής συνεργασίας.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΑΛΑΤΟΥΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

 

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο