Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης αναδεύτηκαν μνήμες μαθητικής αθωότητας αλλά και μνήμες δυναμισμού της νιότης, στα χρόνια της εκπαιδευτικής υπηρεσίας όλων των ντόπιων εκπαιδευτικών που έχουν συνταξιοδοτηθεί, στην εκδήλωση προς τιμήν τους που οργάνωσε ο Δήμος Σαμοθράκης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 31 Αυγούστου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο στη Χώρα και ο Δήμος τίμησε τους ντόπιους εκπαιδευτικούς που υπηρέτησαν στο νησί.
Στη διάρκεια της ξετυλίχτηκε το νήμα της εκπαιδευτικής ιστορίας του τόπου, από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα και αποδόθηκε τιμή στους πρωταγωνιστές για την προσφορά τους.
Επίσης αναδείχτηκε η αναγκαιότητα μιας πληρέστερης έρευνας και καταγραφής της εκπαιδευτικής ιστορίας του τόπου, η οποία εκτός από το κύριο έχει μεγάλο κοινωνιολογικό και λαογραφικό ενδιαφέρον.
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και τους τιμώμενους για την παρουσία τους.

Ο Δήμαρχος
Βίτσας Αθανάσιος

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο