ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Με πολύ κέφι και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στη Σαμοθράκη τη Δευτέρα 9 Μαΐου το Λούνα Πάρκ ανακύκλωσης το οποίο οργάνωσε η ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ΕΕΑΑ και την υποστήριξη του Δήμου Σαμοθράκης και συγκεκριμένα με ευθύνη υλοποίησης της Επιτροπής Περιβάλλοντος.

Η ψυχαγωγική εκπαιδευτική δράση ευαισθητοποίησης των μαθητών σε θέματα ανακύκλωσης, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Καμαριώτισσας με τη συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου Καμαριώτισσας και της πρώτης τάξης Γυμνασίου και διήρκεσε περίπου 2 ώρες. Οι 120 συνολικά μαθητές έπαιξαν διαδραστικά παιχνίδια, χόρεψαν και διασκέδασαν μαθαίνοντας συγχρόνως βασικές αρχές ανακύκλωσης ενώ διανεμήθηκαν και σακούλες οικιακής συλλογής ανακυκλώσιμων απορριμμάτων.

Το Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης υλοποιείται στο σύνολο των 22 δήμων της Περιφέρειας μας από τις αρχές του έτους και συνεχίζει την περιοδεία του.

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο