ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας κο Β.Κοντοζαμάνη, παρουσία του Βουλευτή Ν.Έβρου κου Χρ. Δερμεντζόπουλου πραγματοποίησε χτες 27 Ιανουαρίου  ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κος Νίκος Γαλατούμος σε χώρο της Βουλής.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα θέματα του τομέα της υγείας στο νησί, όπως αυτό της στελέχωσης του Κέντρου Υγείας με Παιδίατρο αλλά και επιπλέον θέσεων γενικής ιατρικής, το θέμα της οριστικής ανάκλησης της απόφασης κλεισίματος των αιμοληπτηρίων, την  δυσχέρεια στις συνεχείς συνταγογραφήσεις για παθήσεις που γνωματεύουν ιατροί ειδικοτήτων οι οποίες δεν διατίθενται στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης όταν αυτές είναι  επαναλαμβανόμενες, την ανάγκη τοποθέτησης επικουρικών ή μόνιμων οδηγών ΕΚΑΒ όπως και το θέμα της ανακαίνισης του υπάρχοντος Κέντρου Υγείας.

Το Υπουργείο δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση του θέματος της στελέχωσης του Κέντρου Υγείας με Παιδίατρο με προσωρινή λύση και συγχρόνως την δρομολόγηση της μόνιμης επίλυσης του θέματος καθώς επίσης για την δρομολόγηση λύσεων στα υπόλοιπα θέματα.

 

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο