Δελτίο Τύπου: 4ο Χρηματοοικονομικό Φόρουμ 18/7/2013 Χώρα Σαμοθράκης

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Δελτίο Τύπου: 4ο Χρηματοοικονομικό Φόρουμ 18/7/2013 Χώρα Σαμοθράκης

Στην πλατεία Παπαγιώργη Μανωλάκη, στη Χώρα Σαμοθράκης, με φόντο το πανέμορφο κάστρο, διεξήχθη την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013 το 4ο Συνέδριο του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης.

Το θέμα του φετινού συνεδρίου ήταν «Αύξηση παραγωγής μέσα από την ποιότητα». 

Με συντονιστή τον δημοσιογράφο Πάσχο Μανδραβέλη, οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα βήματα που θα πρέπει να γίνουν στη χώρα μας προκειμένου  οι επιχειρήσεις  να αποκτήσουν πιο φιλική εικόνα  για τους έλληνες και αλλοδαπούς καταναλωτές.

Εισηγήσεις – τοποθετήσεις κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έκαναν: Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς, η Πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα Πολυξένη Μπλούμφιλντ, ο Δήμαρχος Σαμοθράκης Γιώργος Χανός, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης , ο Αντιπρόεδρος του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης Κωνσταντίνος Παλακίδης και ο Πρόεδρος της  Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Έβρου Αθανάσιος Μπέλλας.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε στα βήματα που θα πρέπει να γίνουν από δω και στο εξής προκειμένου η χώρα να γίνει πιο φιλική στο κομμάτι του επιχειρείν. Από την πλευρά της η Πρέσβης της Αυστραλίας αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις που υλοποιήθηκαν στη χώρα της τα τελευταία χρόνια και την οδήγησαν σε μία συνεχής εικοσαετή ανάπτυξη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου αναφέρθηκε στις δράσεις που έχουν δρομολογηθεί μέσω ΈΣΠΑ προκειμένου το νησί της Σαμοθράκης από το ερχόμενο καλοκαίρι να αποκτήσει ένα ακόμη πλοίο για την ακτοπλοϊκή του σύνδεση με την Αλεξανδρούπολη.

Μετά το πέρας των τοποθετήσεων οι παρευρισκόμενοι απεύθυναν ερωτήσεις προς τους ομιλητές και πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός και δημοκρατικός διάλογος.

 

Φωτογραφικό υλικό:

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Δελτίο Τύπου: 4ο Χρηματοοικονομικό Φόρουμ 18/7/2013 Χώρα Σαμοθράκης

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Δελτίο Τύπου: 4ο Χρηματοοικονομικό Φόρουμ 18/7/2013 Χώρα Σαμοθράκης

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο