ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ

Ειδικό κλιμάκιο επτά (7) μηχανημάτων της Εγνατίας Οδού επισήμανε τις αδυναμίες του οδικού δικτύου και πρότειναν λύσεις. Ήδη ο Δήμος Σαμοθράκης σχεδιάζει την πλήρη αποκατάσταση του κεντρικού δικτύου από Κήπο έως Παχιά Άμμο. Η μελέτη θα ανατεθεί στην Εγνατία Α.Ε. Για την άμεση αποκατάσταση και συντήρηση τα συνεργεία της περιφέρειας από σήμερα θα ενισχυθούν και θα αναλάβουν όσα απαιτούνται.

Στη γέφυρα Απατσανάδες έγινε επιχωμάτωση στο ρήγμα , ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την πλήρη λειτουργία του. Κατασκευάζεται προσωρινή διάβαση η οποία θα χρησιμοποιείται μέχρι την κατασκευή της γέφυρας.

ΑΓΡΙΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ

Η καταστροφή του αγροτικού δικτύου είναι ολοσχερής. Από την πρώτη στιγμή έχουμε ζητήσει βοήθειες σε μηχανήματα και χειριστές για να δουλεύουν παράλληλα σ όλες τις περιοχές. Γίνονται συνεχής προσπάθειες τόσο σε μηχανήματα όσο και σε χειριστές και όταν εξασφαλιστούν θα γίνουν αποκαταστάσεις σε όλες τις περιοχές.

ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΚΑΤΟΛΥΣΘΗΣΕΙΣ

Ο Δήμος Σαμοθράκης έχει απευθυνθεί στις τεχνικές υπηρεσίες της ΠΑΜΘ και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για να σταλούν ειδικά κλιμάκια να εκτιμήσουν την κατάσταση και την επόμενη εβδομάδα αναμένονται γεωλόγοι και γεωτεχνικοί για να κάνουν αυτοψίες που έχει διαμορφωθεί από την θεομηνία.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο