ΑΝΟΙΞΕ ‘’ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ -ΒΑΣΙΛΗ’’

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΑΝΟΙΞΕ ‘’ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ -ΒΑΣΙΛΗ’’

Άνοιξε το Μαγικό Χωριό του Αη-Βασίλη στο πάρκο Μαλαματίνα της Καμαριώτισσας τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου με ιδιαίτερη επιτυχία. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών και χορηγών και προσέφερε στο νησί μια γιορτινή ατμόσφαιρα και μεγάλη χαρά ιδιαίτερα στους μικρούς μας φίλους που είδαν τα φώτα να ανάβουν μαγικά και τον Αη Βασίλη να καταφτάνει από τη θάλασσα και να μοιράζει δώρα! Παράλληλα οι επισκέπτες του Μαγικού Χωριού του Αη Βασίλη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα πλούσια κεράσματα και ποτά ενώ τα παιδιά να ασχοληθούν με γιορτινές κατασκευές αλλά και να μεταμορφωθούν σε μαγικά ξωτικά και χριστουγεννιάτικες φιγούρες.

Ο Δήμος Σαμοθράκης συγχαίρει την Αντιδήμαρχο Αικατερίνη Καραμήτσου Γιαννέλου που εμπνεύστηκε αυτή την όμορφη γιορτή και την έκανε πραγματικότητα καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν για να γίνει πραγματικότητα.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τις υπηρεσίες του νησιού που συνέβαλλαν στην διοργάνωση: Την Τακτική Διοίκηση του 41 Συντάγματος Πεζικού καθώς και τη Διοίκηση της ΤΠ289,  το Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαμοθράκης, το Α Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκη και το Ναυτικό Κλιμάκιο.

Επίσης τον Σεβασμιότατο Μητροπολιτή κ.κ. Άνθιμο, τον Δήμαρχο Δράμας κο Χρ. Μαμσάκο και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κο Γιάννη Ζαμπούκη για την προμήθεια υλικών και τη συμβολή τους στην πραγμάτωση της ιδέας. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους Δημοτικούς Συμβούλους Σαμοθράκης κους  Νίκο Κυλίμο, Σαράντου Φωτεινό, Παλκανίκο Γιάννη και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Γρηγόραινα όπως επίσης  τους υπαλλήλους του Δήμου Παναγιώτη Μαλτέζο, Ηλία Καραγιάννη, Παναγιώτη Βίτσα και Κώστα Συκά, Ηλία Παρσέλια, Θοδωρή Καλακίκο και Θανάση Βότσο για την πολύτιμη βοήθεια τους στο στήσιμο της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερα όλα τα στελέχη του Δήμου από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και τον Παιδικό Σταθμό Σαμοθράκης που οργάνωσαν το εργαστήρι του Αη-Βασίλη καθώς και τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Καμαριώτισσας και συγκεκριμένα την Δώρα Βούλδη, Βιτκωρία Σαραφιάν, Μαρία Ταρτακιώτη και Παρθένα Ρωμανίδου που ανέλαβαν δράσεις προετοιμασίας, διακόσμησης και εμψύχωσης και φυσικά τον κο Απόστολο Γαλάνη.

Ακόμη τα παιδία της Γ Λυκείου Σαμοθράκης και της Στ Δημοτικού Καμαριώτισσας για την συμμετοχή τους και το κέφι που χάρισαν σε όλους μας και φυσικά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην προετοιμασία του χώρου αλλά και αυτούς που στελέχωσαν τις ‘’στάσεις’’ του Μαγικού Χωριού και μας προσέφεραν λιχουδιές και τα θερμά τους χαμόγελα, Γιαννέλο Γιάννη, Νίκο Κατσίκια, Μιχάλη Γιαννέλο, Γιάννη Θεοδώρου, Χρυσούλα Παλκανίκου, Καραπαναγιώτου Μαρία.

Τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Αρμονίας Γένεσις και ιδιαίτερα την κα Παναγιώτα Τηγανούρια που παρουσίασε κάλαντα με την Παιδική Χορωδία Σαμοθράκης και το Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού.

Τέλος όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία και απέδειξαν ότι όλοι μαζί μπορούμε να ομορφύνουμε τον τόπο μας.

Συγκεκριμένα, τους Σαλβάνο Δημήτρη, Σαλβάνου Αγγελική, Παπανικολάου Ξενοφών, Ταμπάκη Γιώργο, Καραγιάννη Κατερίνα, Παλκανίκο Μανώλη για την μουσική
Παπανικολάου Στράτο για τον ήχο, Σαράντο Δημήτριο & Σαράντο Γεώργιο, Ακαμάτη Χρήστο και Τιάκα Γιώργο για την προσφορά κρεάτων, τους Τασιούλη Δημήτρη, Κατσίκια Τρύφωνα, Χάιλα Δούκα, Θανάση Γρηγόραινα για τα κρασιά, τον Θανάση Αποστολάκο και την Μπύρα Φονιάς, τον σύλλογο Σαμοθρακιτών Θεσσαλονίκης, τους Ταρτανή Μανώλη και Γρηγόρη Γκούβερ για τις αφίσες, τον Ματσά Χρήστο και Στέλιο Λαζάρου για τα αναψυκτικά. Επίσης τους Δημοσθένους Νίκο, Χαρανά Βάσω, Παναγιώτη Ατζανό, Γερασίδου Στέλλα, Άννα Τσιριγώτη, Αποστολούδια Παναγιώτη, Αχλάδα Σταύρο, Βαικούζη Μπάμπη, Σαλαμανή Φώτη,
Σαλαμανή Στράτο, Μπρίτσκο Γιάννη, Χάιλα Πωλίνα, το βιβλιοπωλείο Δημητριάδη και το βιβλιοπωλείο Βαταμίδη, το κατάστημα  ‘’Το παιχνίδι’’ της Αλεξανδρούπολης, τους Λασκαράκη Γιώργο, Χαλάτσι Ντίνο, Πέτρο Καλπάκα, Γιώργο Αποστολούδια επίσης την Σωπάση Φωτεινή Αιμοληπτήριο, για τη ενίσχυση του χριστουγεννιάτικου μπουφέ, αλλά και τους Γιώργο Βραχιώλια, Λάσκαρη Παλαμαρούδα, Δεληγιάννη Νίκο,  Ιωάννα Γλήνια, Βαξεβάνη Σάββα, για τα υπέροχα γλυκά τους, την Μαρία Βραχιώλια για το face painting και Κούλα Δήλλη για την βοήθεια της.

 

Το Μαγικό Χωριό του Αη Βασίλη στη Σαμοθράκη θα παραμείνει ανοιχτό καθημερινά 18.00-21.00  εως τις 31/12/2019 με δράσεις για τους μικρούς μας φίλους ενώ σας περιμένουμε όλους στην γιορτή για την αλλαγή του χρόνου που διοργανώνει ο Δήμος στις 11.00μμ της 31ης Δεκεμβρίου 2019.

Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κος Νίκος Γαλατούμος κατά την έναρξη της εκδήλωσης δήλωσε πως αυτή είναι μόνο η αρχή και ότι είμαστε ξεκίνημα ενός νέου θεσμού ο οποίος κάθε χρόνο θα είναι και πιο παραγωγικός θα ανανεώνεται ώστε να προσφέρει χαρά, αγάπη, φως, χαμόγελα για όλα τα παιδιά.

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΑΝΟΙΞΕ ‘’ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ -ΒΑΣΙΛΗ’’

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο