Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στην Σαμοθράκη

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στην Σαμοθράκη

Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στην Σαμοθράκη από το ΚΑΡΕΛΛΕΙΟ-ΜΟΝΑΔΑ ALZHEIMER του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως και την εταιρεία ΜΕΓΑ

 

Με την ευλογία και την προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερωνύμου του Β΄ ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιεί Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το Alzheimer.

Επισκέπτεται ακριτικές περιοχές και μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις.

Την 18η Οκτωβρίου 2018 η δράση θα βρεθεί στη Σαμοθράκη, όπου θα χορηγηθούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου –Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την συνεργασία της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως, ενώ θα δοθεί ενημερωτική ομιλία σε σχέση με τη νόσο Alzheimer.

Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως κάτωθι:

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

  • 10:00 – 10:45 Ενημερωτική ομιλία για την νόσο Alzheimer

 Ομιλητές / Θέμα:

Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, Διευθύντρια Μονάδας «Παρουσίαση Καρέλλειου – Πρότυπης Μονάδας Alzheimer και των δράσεων αυτής»

Ηλιάνα Χρυσικάκου, Ψυχολόγος «Λειτουργία της μνήμης και άνοια»

  • 11:00-14:00 Δωρεάν Τεστ Μνήμης (για άτομα άνω των 60 ετών)

Χώρος διεξαγωγής: Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο Καμαριώτισσας

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στην Σαμοθράκη

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο