ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Τη Σαμοθράκη επέλεξε ο Πρωθυπουργός για τον εορτασμό των Θεοφανείων στην οποία βρέθηκε παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα έντονης χιονοκάλυψης και παγετού που επικρατούσαν στο νησί.

Ο Πρωθυπουργός έφτασε στο νησί με ελικόπτερο Chinook συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας κο Π. Ρήγα και τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κο Ν. Σαντορινιό.

Εκτός από τον Πρωθυπουργό στο νησί βρέθηκαν για τον εορτασμό τρεις βουλευτές του νομού και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου.

Ο Πρωθυπουργός παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Ι.Ν. της Παναγίας της Καμαριώτισσας και την Τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων στο Λιμάνι της Καμαριώτισσας ενώ στη συνέχεια, στο Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο σε ειδική εκδήλωση του Δήμου προς τιμήν, ανακηρύχθηκε επίτιμος Δημότης Σαμοθράκης.

Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κος Α. Βίτσας υποδεχόμενος τον Πρωθυπουργό αναφέρθηκε στην εξαίρετη συνεργασία του Δήμου με τα Υπουργεία Άμυνας, Εσωτερικών, Ναυτιλίας, Υποδομών, Περιβάλλοντος και Οικονομίας και Ανάπτυξης και στην υποστήριξη του Δήμου από την Κυβέρνηση μετά τη φυσική καταστροφή που έπληξε το νησί το 2017, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην εξέλιξη των έργων.

Ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του απευθύνθηκε τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της Χώρας με σημαντικό μήνυμα αποφασιστικότητας προς την Τουρκία και απαρίθμησε τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για τα τοπικά προβλήματα.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού να ζητήσει την στήριξη της πολιτείας για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων και ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την υποστήριξη του η οποία στον κατάλληλο χρόνο θα έχει πρακτική μορφή.

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο