Κτηματολόγιο: Επείγουσα ανακοίνωση

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Κτηματολόγιο: Επείγουσα ανακοίνωση

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Σαμοθράκης καλεί όλους τους ενδιαφερομένους σε κατεπείγουσα ενημέρωση για το Κτηματολόγιο
Επισημαίνεται ότι η υποβολή ιδιοκτησίας είναι υποχρεωτική βάσει νόμου.
Τα ακίνητα τα οποία δε θα δηλωθούν, θα καταγραφούν στις Αρχικές εγγραφές ως “Αγνώστου ιδιοκτήτη” και εφόσον δεν πραγματοποιηθούν οι σχετικές διορθώσεις στις προβλεπόμενες προθεσμίες θα περιέλθουν στο
Ελληνικό Δημόσιο.
Σοβαρές επιπτώσεις θα υπάρξουν για τις ιδιοκτησίες που δε θα δηλωθούν άμεσα, σχετικά με τις αγροτικές επιδοτήσεις, τις οικοδομικές άδειες, τις μεταβιβάσεις.
Συνεπώς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο οι δικαιούχοι να προσέλθουν άμεσα, για να υποβάλλουν την δήλωσή τους, διαφορετικά θα απαιτηθεί μεγαλύτερο κόστος και περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Η ενημέρωση θα γίνει την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 και ώρα 20:30 στο Φιδέλειο Πνευματικό Συνεδριακό Κέντρο στο 1ο Χιλ. Καμαριώτισσας-Χώρας
στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Κτηματολογίου.

Ενημέρωση για κτηματολόγιο (συνοδευτικό)
Αγαπητοί συμπατριώτες:

Παρακαλούμε προωθήστε την ανακοίνωση στα μέλη σας και προσπαθήστε να ενημερωθούν με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο π.χ την ιστοσελίδα σας, όλοι όσοι έχουν στη Σαμοθράκη περιουσία που πρέπει να δηλωθεί στο κτηματολόγιο.
Είναι πολύ σημαντικό, γιατί αν δεν τηρηθούν οι ημερομηνίες, οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες και παραπάνω έξοδα.
Είμαι βέβαιος για την συνεργασία σας

ο Δήμαρχος

Βίτσας Αθανάσιος

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο