ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

34 μέρες μετά την πρωτοφανή θεομηνία που έπληξε τη Σαμοθράκη και είχε ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων την πλήρη καταστροφή του Δημαρχείου, του ΚΕΠ και του Κέντρου Κοινότητας Σαμοθράκης, ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη ανακούφιση ότι οι υπηρεσίες του Δήμου, έχουν αποκατασταθεί κτιριακά και λειτουργικά και μπορούν να προχωρήσουν στο έργο τους, με δυσκολίες μεν, αλλά έχοντας λύσει τα βασικά λειτουργικά τους προβλήματα.

Ήδη από τις πρώτες 15 ημέρες, ανακτήθηκε ότι ήταν δυνατόν από έπιπλα, οι ηλεκτρονικές συσκευές που ήταν καθολικά κατεστραμμένες αντικαταστάθηκαν, αρχεία από κατεστραμμένο ηλεκτρονικό υλικό ανακτήθηκαν.
Προβλήματα υπάρχουν ακόμη, καθώς το ΚΕΠ δεν έχει αποκαταστήσει πλήρως την πρόσβαση του στον κόμβο (σύνδεσης του με τον ΟΑΕΔ και το ΥΠΕΣ, ωστόσο οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται κανονικά.
Οι εργασίες αποκατάστασης συνεχίζονται ενώ αναμένεται ο εξοπλισμός που λείπει για το Κέντρο Κοινότητας, ενώ νέες τηλεφωνικές συνδέσεις θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το νέο Δημαρχείο στεγάζεται στον 1ο όροφο του παλιού Δημοτικού Σχολείου Χώρας (Διοικητικές Υπηρεσίες, Ληξιαρχείο, Οικονομικές Υπηρεσίες, Ταμείο, Γραφείο Δημάρχου και Γραφείο Αντιδημάρχων).
Το ΚΕΠ στεγάζεται στο ισόγειο του παλιού κτιρίου του ΟΤΕ στη Χώρα και το Κέντρο Κοινότητας Σαμοθράκης στον 1ο όροφο του ίδιου κτιρίου.

Η Τεχνική Υπηρεσία και το Γραφείο Προγραμματισμού συνεχίζουν να στεγάζονται στο κτίριο Δημητριάδη στη Χώρα όπως επίσης ο Ανταποκριτής ΟΓΑ.

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο