ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2017

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2017

Ξεκινούν Παρασκευή 19 Μαίου 2017 οι αιτήσεις δικαιούχων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού. Οι αιτήσεις θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού. Η ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr θα παραμείνει ανοιχτή για υποβολή αιτήσεων καθόλη τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος.

Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία του φετινού Κοινωνικού Τουρισμού είναι η 25η Μαρτίου 2018.
Γενικές Πληροφορίες για τον Κοινωνικό Τουρισμό:

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιδότησης για τη διαμονή δικαιούχων και των ωφελουμένων μελών τους σε τουριστικά καταλύματα της Ελλάδας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και έχουν περιληφθεί στο μητρώο Παρόχων του ΟΑΕΔ.
Το πρόγραμμα διαρκεί περίπου 12 μήνες.
Οι δικαούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν από 1 έως 5 διανυκτερεύσεις, όποτε επιθυμούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν ελεύθερα από το «Μητρώο Παρόχων» του ΟΑΕΔ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο του καταλύματος. Ο μόνος περιορισμός που έχει τεθεί ως προς την επιλογή του τουριστικού καταλύματος είναι να μη βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα με τον τόπο διαμονής τους ή αν βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα, να εντάσσεται στις εξαιρέσεις που αναφέρονται στη Δημόσια Πρόσκληση.
Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση.
Οι δικαιούχοι στις αιτήσεις τους δηλώνουν και τα ωφελούμενα μέλη τους.
για περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link:
http://www.oaed.gr/-/sympleromatike-demosia-prosklese-6-2017-gia-to-programma-epidoteses-diakopon-me-epitage-koinonikou-tourismou-etous-2016-2017

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο