ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ  ΣΤΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Θερμά συγχαρητήρια στην Παιδική Νεανική Χορωδία Σαμοθράκης ”Αρμονίας Γένεσις” για την εξαιρετική της επίδοση στον 1ο Διεθνές Διαγωνισμό Χορωδιών που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα από τις 12 εως τις 16 Οκτωβρίου 2016 και στον οποίο απέσπασε ΧΡΥΣΟ ΔΙΠΛΩΜΑ.

Η χορωδία μας απέσπασε ένα από τα έξι χρυσά βραβεία που απονεμήθηκαν ενώ διαγωνίσθηκε μεταξύ 24 χορωδιών από πέντε διαφορετικές χώρες του κόσμου.
Στο φεστιβάλ που συμμετείχαν 1.200 χορωδοί από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Τουρκία, τις ΗΠΑ και την Ελλάδα,  η χορωδία Σαμοθράκης διαγωνίσθηκε στην κατηγορία ”Παραδοσιακό Τραγούδι” παρουσιάζοντας μουσικά κομμάτια από τις καταγραφές του Νικολάου Φαρδύ, προβάλλοντας την μουσική του τόπου και κάνοντας μας περήφανους για ακόμη μια φορά.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό από μόνη της είναι σημαντική για τους νέους του νησιού και η διάκριση που πέτυχαν μας γεμίζει χαρά αισιοδοξία και περηφάνια ενώ προβάλει τη Σαμοθράκη διεθνώς.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους υποστηρικτές και ιδιαιτέρως στη μαέστρο της χορωδίας κα Παναγιώτα Τηγανούρια.
Αναμένουμε τις επόμενες επιτυχίες της χορωδίας μας.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο