ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Στην υπογραφή σύμβασης ύψους 51.532,62€ πλέον ΦΠΑ, για την εκτέλεση εργασιών επισκευής της στέγης του Γυμνασίου Λυκείου Σαμοθράκης, υπέγραψε στις 22/12/2021 ο Δήμαρχος Σαμοθράκης, Νίκος Γαλατούμος, με τον ανάδοχο του έργου, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΠΑΥΛΟ.

Η μελέτη για την εκτέλεση των εργασιών προϋπολογισμού 53.049,09€ πλέον ΦΠΑ, εκπονήθηκε από μηχανικούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με βάση τη Σύμβαση Διαδημοτικής Συνεργασίας που έχει ο Δήμος Σαμοθράκης με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, ενώ το έργο εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με βάση την προγραμματική σύμβαση με αρ. 217885/6093 24-08-2021, που υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Σαμοθράκης και της ΠΑΜΘ.

Το έργο αυτό περιλαμβάνει την επισκευή της κεραμοσκεπής του κτιρίου (Γυμνασίου – Λυκείου) Σαμοθράκης, καθώς οι ακραίες καιρικές συνθήκες, που επικρατούν στο σημείο που βρίσκεται το συγκεκριμένο κτίριο, αποτελούν αιτία των ζημιών που έχουν προκληθεί.

Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης εκφράζει τις ευχαριστίες του, τόσο στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κο Χρ. Μέτιο, καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κο Δ. Πέτροβιτς, για την χρηματοδότηση του έργου, αλλά και στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κο Ι. Ζαμπούκη, για την τεχνική υποστήριξη που παρέχει στον Δήμο Σαμοθράκης.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο