Ανακοίνωση για την έλλειψη καυσίμων στη Σαμοθράκη

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Ανακοίνωση για την έλλειψη καυσίμων στη Σαμοθράκη

Επειδή το φαινόμενο της έλλειψης καυσίμων συχνά ταλαιπωρεί την τοπική κοινωνία και πλήττει την τοπική οικονομία, φαινόμενο το οποίο ζούμε έντονα τις τελευταίες ημέρες, ο Δήμος ενημερώνει όλους σε μια προσπάθεια έγκυρης πληροφόρησης και διακοπής της παραπληροφόρησης.

Το τελωνείο Αλεξανδρούπολης παρά την έλλειψη αντίστοιχης υπηρεσίας στο νησί, άμεσα αναπληρώνει το κενό όταν κληθεί για εκτελωνισμό καυσίμων. Σε συνεννόηση με τον προϊστάμενο ο Δήμος ενημερώνει ότι το τελωνείο και αυτή τη φορά  θα ανταποκριθεί άμεσα. Η Διεύθυνση Εμπορίου επιβεβαιώνει ότι δεν έχει αρμοδιότητα ελέγχου της επάρκειας των αποθεμάτων.

Για τους λόγους αυτούς ο Δήμος με κατ επείγον έγγραφο προς την Ανεξάρτητη Αρχή Επιτροπής Ανταγωνισμού γνωστοποίησε το πρόβλημα και ζήτησε τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε το φαινόμενο που μας ταλαιπωρεί συχνά να εξαλειφθεί.

Προς πληροφόρηση είναι η τρίτη φορά εντός του έτους που παραλύει η κοινωνία και η οικονομική ζωή του τόπου κατά τη διάρκεια του 2016 και φυσικά έχει παρατηρηθεί πολλές φορές και τα προηγούμενα χρόνια.

Αναμένουμε τις κατάλληλες εγγυήσεις ώστε να μην παρατηρηθεί ποτέ ξανά έλλειψη.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο