Δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες της ΔΥΠΑ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες της ΔΥΠΑ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω μεγάλης ζήτησης επεκτάθηκε κατά 40.000 θέσεις το επιδοτούμενο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ με τίτλο “Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες”.
Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει σύγχρονα προγράμματα κατάρτισης με τα οποία κάθε άνεργος μπορεί να αποκτήσει δεξιότητες με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας. Τα προγράμματα προσφέρονται από Κ.Ε.Δι.Βι.Μ των Α.Ε.Ι. και αδειοδοτημένα Κ.Δ.Β.Μ.
Η υλοποίηση θα πραγματοποιηθεί με δια ζώσης εκπαίδευση σε ποσοστό τουλάχιστον 35% και με εξ αποστάσεως εκπαίδευση (τηλεκατάρτιση) τουλάχιστον 35% σύγχρονη και έως 30% ασύγχρονη. Κάθε ωφελούμενος που θα ολοκληρώσει το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης και θα συμμετάσχει επιτυχώς στις εξετάσεις Πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων δικαιούται να λάβει το σύνολο του εκπαιδευτικού επιδόματος που ανέρχεται σε έως 1.000 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο https://voucher.gov.gr και για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στον σύνδεσμο “Εγγραφή στο Μητρώο Ωφελουμένων κατάρτισης μέσω των Κ.Ε.Δι.Βι.Μ των Α.Ε.Ι. και των αδειοδοτημένων Κ.Δ.Β.Μ”.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο