ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΩΣΩΝ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΩΣΩΝ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Επίσκεψη στη Σαμοθράκη πραγματοποίησαν αξιωματούχοι της Αγίας Πετρούπολης στις 7 Απριλίου 2016 στα πλαίσια προγράμματος επισκέψεων που υλοποιούν συνεργαζόμενοι με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης με τον οποίο και έχουν προχωρήσει σε αδελφοποίηση.

Η 8μελής αποστολή που αποτελούνταν από τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Αγίας Πετρούπολης Markov Sergei, τον Διευθυντή Αντικυβερνήτη Αγίας Πετρούπουλης  κο Kalganov Vyacheslav, τον Δήμαρχο της πόλης κο Garnets Valery τον Αντιδήμαρχο κο Fatcievich αλλά και εκπροσώπους του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου.

Την ρώσικη αποστολή συνόδευαν επίσης ο Επίτιμος Πρόξενος Ρωσίας στην Αλεξανδρούπολη κος K.Γκαμπαερίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κος Χ. Τοψίδης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλεξανδρούπολης κος Στ. Βραχιόλογλου.

Την  αποστολή καλωσόρισε στη Σαμοθράκη ο  Δήμαρχος του  νησιού κος Α.Βίτσας στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, ενώ στη συνέχεια οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Σαμοθράκης στα αξιοθέατα του νησιού και να θαυμάσουν το νησί εν πλω κάνοντας το γύρω του με περιηγητικό σκάφος.

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΩΣΩΝ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο