ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Τη Σαμοθράκη επισκέφτηκε ο  Βουλευτής Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ κος Σωκράτης Φάμελλος, στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2021 συνοδευόμενος από την Βουλευτή του Ν Έβρου κα Ν. Γκαρά.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την εξέλιξη των έργων αναδάσωσης και αποκατάστασης που είχαν δρομολογηθεί την περίοδο 2018-19 κατά τη διάρκεια της κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ και ενώσω ο ίδιος ως Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος είχε επισκεφτεί το νησί μετά το ακραίο πλημμυρικό φαινόμενο του 2017.

 

Στον Δήμο έγινε δεκτός την Παρασκευή από την Αντιδήμαρχο κα Αναστασία Τερζή και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Σ. Βασιλειάδου ενώ κατά τις συναντήσεις του Σαββάτου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον Δήμαρχο κο Νίκο Γαλατούμο και στη συνέχεια με φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

 

Πιο συγκεκριμένα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για τα έργα διαχείρισης και αποκατάστασης του δασικού οικοσυστήματος μετά την πλημμύρα του 2017, τα έργα αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων, τον ΧΥΤΥ και την διαχείριση απορριμμάτων, τη διαχείριση της περιοχής Natura 2000, το σχέδιο βόσκησης και την διαχείριση του ζωικού κεφαλαίου και της υπερβόσκησης, τα αντιδιαβρωτικά έργα, το Κέντρο Υγείας, την ανάπτυξη του τοπικού εισοδήματος, την υλοποίηση του Master Plan του λιμανιού της Καμαριώτισσας και του αλιευτικού καταφυγίου  Θέρμων.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο