ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΖΗΜΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΖΗΜΙΩΝ

Για την αντιμετώπιση των πληγέντων από την θεομηνία της 25ης και 26ης Σεπτεμβρίου 2017 στη Σαμοθράκη, εργάζονται οι παρακάτω υπηρεσίες για την καταγραφή τους.
Συγκεκριμένα:
Για την καταγραφή των ζημιών σε κτίρια επιτροπή της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών του Υπουργείου Υποδομών και την Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Β. Ελλάδος έχει καταγράψει το σύνολο των ζημιών.
Για την καταγραφή των ζημιών σε οικίες, αναφορικά με την οικοσκευή, επιτροπή του Δήμου Σαμοθράκης αποτελούμενη από δύο συνεργεία με επικεφαλής τις Κοινωνικούς Λειτουργούς κα. Π.Βαβάλου και Μ.Βάβουρα καταγράφει τις ζημιές από τις 29/9 και συνεχίζει για όσο χρειαστεί.
Για την καταγραφή των ζημιών σε εξοπλισμό των καταστημάτων, επιτροπή της Περιφέρειας αναμένεται να φτάσει στο νησί στις 30/9 και να ξεκινήσει την καταγραφή των ζημιών για όσο χρειαστεί.
Για την καταγραφή των ζημιών σε ζωικό και φυτικό κεφάλαιο, επιτροπή του ΕΛΓΑ καταγράφει της ζημιές, ενώ οι δηλώσεις γίνονται από τον Ανταποκριτή ΕΛΓΑ του Δήμου στο Γραφείο της Ένωσης Συνεταιρισμών τηλ 2551042196. Όσοι έχουν κάνει δήλωση για απώλεια ελαιοπαραγωγής από ανεμοθύελλα και χαλάζι πριν ένα μήνα θα ισχύσει η δήλωση και για αυτή την καταστροφή.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο