Πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή ομιλία για γονείς παιδιών κάθε ηλικίας με θέμα: «Πώς να βοηθήσω το παιδί μου»

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή ομιλία για γονείς παιδιών κάθε ηλικίας με θέμα: «Πώς να βοηθήσω το παιδί μου»

Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή ομιλία για γονείς παιδιών κάθε ηλικίας με θέμα: «Πώς να βοηθήσω το παιδί μου», με ομιλητή τον Ψυχολόγο και Επιστημονικά Υπεύθυνο του Κέντρου Πρόληψης κ. Στράτο Βραχιώλια.

Στη συνάντηση συμμετείχαν σε ζωντανή σύνδεση, εκ μέρους του Δήμου η Αντιδήμαρχος Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Αικατερίνη Καραμήτσου-Γιαννέλου και 21 γονείς από τη Σαμοθράκη.

Ο Δήμος θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Βραχιώλια Στράτο- Ψυχολόγο, το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, καθώς επίσης τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Καμαριώτισσας και τα Στελέχη του Κέντρου Κοινότητας για τον συντονισμό.

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν τόσο για την μετάδοση των χρήσιμων και πολύτιμων γνώσεων όσο και για την υποστήριξη των γονέων για την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Λαμβάνοντας υπόψιν το πολύ ζωηρό ενδιαφέρον των συμμετεχόντων αλλά και τα αιτήματα των γονέων και για άλλες ευκαιρείες επιμόρφωσης στις “Σχολές Γονέων”, εκφράζουμε την επιθυμία σταθερής συνεργασίας με το Κέντρο Πρόληψης και την διεξαγωγή σειράς παρόμοιων εκδηλώσεων.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΑΛΑΤΟΥΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο