Σύσκεψη για τις λιμενικές υποδομές και τη συγκοινωνία στη Σαμοθράκη

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Σύσκεψη για τις λιμενικές υποδομές και τη συγκοινωνία στη Σαμοθράκη

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Σαμοθράκης πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαρτίου 2016 στο Δήμο, σύσκεψη με θέμα τις λιμενικές υποδομές και τη θαλάσσια συγκοινωνία του νησιού.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν η Βουλευτής του Ν. Έβρου κα Ν.Γκαρά, ο Πρόεδρος του ΟΛΑ κος Χρ. Δούκας, ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Εταιρίας Άγιος Ευστάθιος κος Φ.Μανούσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης κος Ι. Γλήνιας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Θέρμων καθώς και μέλη των Συλλόγων, ενώ εκ μέρους του Δήμου συμμετείχαν ο Δήμαρχος κος Α.Βίτσας, ο Αντιδήμαρχος κος Ν. Γαλατούμος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Χρ. Πρόξενος.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε ενημέρωση από τον Δήμαρχο και από τον Πρόεδρο του ΟΛΑ σχετικά με τις εξελίξεις στην επέκταση του Λιμένα Καμαριώτισσας όπως και των σχετικών αδειοδοτήσεων του, ενώ ανακοινώθηκε ότι από το υπόλοιπο της χρηματοδότησης της Μελέτης ΠΕΑΛ (Πλαισίου Έργων Ανάπτυξης Λιμένα) του λιμένα Καμαριώτισσας η οποία προέρχεται από το ΠΔΕ και υλοποιείται από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων-Γενική Γραμματεία Υποδομών- Διεύθυνση Λιμενικών Υποδομών, θα προγραμματιστούν επεμβάσεις και στο Λιμάνι των Θέρμων. Ενώ συζητήθηκε και η προοπτική μετατροπής του λιμανιού των Θέρμων σε Μαρίνα.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο