ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΜΟΥΡΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΜΟΥΡΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του κοινωφελούς ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΑΜΟΥΡΚΑ, αναλογιζόμενο την σπουδαιότητα της μόρφωσης των νέων παιδιών, ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη και κρίσιμη εποχή για τη χώρα μας, αποφάσισε, εφόσον το επιτρέπουν τα έσοδά  του, να προκηρύσσει Υποτροφίες για τριτοβάθμιες σπουδές. Έτσι, αφενός μεν, θα ανταμείβονται οι κόποι των νέων παιδιών και των οικογενειών τους, αφετέρου δε, θα τους δίνεται η δυνατότητα να το σκέφτονται ακόμα πιο σοβαρά και να επενδύουν στην παιδεία και στη μόρφωσή τους.

Για φέτος, λοιπόν, το Ίδρυμα Σαμούρκα προκηρύσσει τρείς (3) υποτροφίες για Πανεπιστημιακές Σπουδές και τρείς (3) εφάπαξ οικονομικές ενισχύσεις, για το  Ακαδημαϊκό  Έτος  2016 – 2017, για πρωτοετείς φοιτητές που θα αποφοιτήσουν από Λύκεια ή Λυκειακές τάξεις μικρών και απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας (με πληθυσμό έως 3.500 κατοίκους και με απόσταση τουλάχιστον 60 ναυτικά μίλια από το λιμάνι του Πειραιά), μεταξύ των οποίων είναι και η Σαμοθράκη.

Παρακαλούμε πολύ, όπως ενημερώσετε έγκαιρα τους μαθητές και τις οικογένειές τους για τις ανωτέρω υποτροφίες, ώστε να γνωρίζουν ότι μπορούν να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για την βέλτιστη δυνατή απόδοσή τους στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Για την λεπτομερέστερη ενημέρωσή σας, σας επισυνάπτουμε:

–  Το κείμενο της Προκήρυξης Υποτροφιών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016 – 2017.

– Το κείμενο της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης που θα πρέπει να μας αποστείλουν οι υποψήφιοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

– Την δημοσίευση της Προκήρυξης στην εφημερίδα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ την 14η Ιανουαρίου 2016.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ 2016      

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΟΥ      

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ    

 

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο