Δημόσια συζήτηση για την ανάπλαση του οικισμού των Θερμών το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 μμ στα Θέρμα

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Δημόσια συζήτηση για την ανάπλαση του οικισμού των Θερμών το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 μμ στα Θέρμα

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 μμ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο  παλιό σχολείο των Θερμών  με θέμα την παρουσίαση μελέτης της ανάπλασης του οικισμού των Θερμών.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν προτάσεις του έργου από την Ομάδα Μελέτης:
κ. Αλκιβιάδη Πρέπη Αν. Καθηγητής, Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Δ.Π.Θ. και
Άλκηστις Πρέπη Αρχιτέκτων Μηχανικός, E.N.S.A. Paris La Villette, καθώς θα μιλήσει και ο Δήμαρχος του νησιού κ. Γεώργιος Χανός.

Σκοπός της συγκέντρωσης είναι να γίνει μία ενεργητική συζήτηση με τους κατοίκους εκφράζοντας την άποψή τους πάνω στις προτάσεις που θα παρουσιαστούν ή προτείνοντας δικές τους ώστε να αναβαθμιστεί το τουριστικό προϊόν του οικισμού.

Στόχος της ανάπλασης είναι να εκσυγχρονιστούν οι υποδομές και να αξιοποιηθεί το φυσικό περιβάλλον μέσα σε ένα πλαίσιο αναβαθμισμένων προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες των Θερμών.

Η ανάπλαση του οικισμού των Θερμών είναι ένα σημαντικό θέμα που αφορά τους κατοίκους διότι θα έχει οικονομικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά κ.α. οφέλη.

Ο Δήμος καλεί όλους τους κατοίκους να συμμετέχουν ώστε να συμβάλουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος του οικισμού.

Σαμοθράκη, 8/10/13

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Δημόσια συζήτηση για την ανάπλαση του οικισμού των Θερμών το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 μμ στα Θέρμα

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο