’Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης 13 Οκτωβρίου 2014’’

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ’Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης 13 Οκτωβρίου 2014’’

 

Tο Ινστιτούτο Μελέτης και Εκπαίδευσης στην Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή
(Ι.Μ.Ε.Θ.Α ) ως μέλος της International Society on Thrombosis and Haemostasis (ISTH) στην Ελλάδα, εορτάζει φέτος στις 13 Οκτωβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης με την συνδιοργάνωση της Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακής & Ενδαγγειακής Χειρουργικής και την συνεργασία 13 ακόμα επιστημονικών εταιρειών.
Η Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης, που καθιερώθηκε φέτος από την ISTH, είναι ένα ετήσιο παγκόσμιο γεγονός ,που έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά και των αρχών για την Θρόμβωση, ώστε να υπάρξει άρτια ενημέρωση και εύκολη πρόσβαση των ασθενών σε εξετάσεις και θεραπεία.
Οι προγραμματισμένες ενέργειες για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας είναι:
 Συνέντευξη Τύπου
 Εντυποδιανομή ενημερωτικού εντύπου στην Αθήνα ,σε προεπιλεγμένα σημεία σταθμών metro με τη μεγαλύτερη ροή του επιβατικού κοινού, στις 13 Οκτωβρίου
 Ενημερωτική τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια.
 Ενημερωτική καμπάνια σε μέσα σταθερής τροχιάς.
 Ενημερωτική καμπάνια σε μέσα εναέριας κυκλοφορίας.
 Ταυτόχρονες ενημερωτικές ενέργειες στις υπόλοιπες 6 πόλεις, που λειτουργούν Πανεπιστήμια: Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης. Οι βασικές ενέργειες ανά πόλη είναι εντυποδιανομή, αφισοκόλληση, τηλεοπτικές συνεντεύξεις σε τοπικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και αποστολή Δελτίου Τύπου. Οι ενέργειες θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τις εμπλεκόμενες Πανεπιστημιακές κλινικές και με τους εκάστοτε δημοτικούς φορείς και αρχές.
 
Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο