Χαιρετισμός Δημάρχου

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Χαιρετισμός Δημάρχου

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Χαιρετισμός Δημάρχου

Καλωσορίζουμε όλους τους δημότες του Νησιού μας αλλά και τους απανταχού Σαμοθρακίτες και φίλους της Σαμοθράκης στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Δήμου Σαμοθράκης και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

 

Στόχος της σημερινής δημοτικής αρχής είναι να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και αναφορικά με αυτό κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να καταστήσει την Σαμοθράκη τόπο βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης.

 

Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα της Σαμοθράκης και να  αναλάβουμε δράση για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν το νησί και τους κατοίκους του, ιδιαιτέρως στους τομείς της συγκοινωνίας, της υγείας και της διαχείρισης των απορριμμάτων αλλά κα στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών μας.

 

Φιλοδοξούμε η ιστοσελίδα μας να αποτελέσει ένα ανοιχτό βήμα διαλόγου με όλους εσάς που νοιάζεστε και αγαπάτε το νησί της Σαμοθράκης και σας καλούμε αρωγούς στην προσπάθεια μας.

 

Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι υπηρεσίες του Δήμου είναι   πρόθυμοι να δεχτούν τα αιτήματα τις ιδέες και τις προτάσεις σας.

 

 

Το καλοκαίρι του 2011

Η Σαμοθράκη σας περιμένει

να την επισκεφτείτε

να την ανακαλύψετε

να την αγαπήσετε.

Η Σαμοθράκη σας περιμένει

να σας ταξιδέψει σε άλλους χρόνους

να σας μαγέψει με την άγρια και πρωτόγονη ομορφιά της

να σας πλανέψει και

να σας κατακτήσει!

 

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Χανός

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο