ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την μεγάλη διαδικτυακή έρευνα με θέμα την αυτοδιοίκηση και τις εκλογές 2014. Φιλοδοξία μας είναι να συμμετάσχουν σε αυτό το βήμα διαλόγου δεκάδες χιλιάδες πολίτες.

Εκτιμούμε ότι θα σας ήταν χρήσιμο να συμμετάσχει μεγάλο δείγμα πολιτών και από τον δήμο σας. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε μια ενημέρωση για τη στάση τους απέναντι σε σημαντικά θέματα της αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνεργασία σας και την υποστήριξη σας στην προβολή της έρευνας μέσω τοπικών μέσων με τα οποία συνεργάζεσθε ή άλλων τρόπων που έχετε για να επικοινωνείτε με τους δημότες σας.

Θα είμαστε στη διάθεσή σας για ενημέρωση για ενημέρωση σχετικά με τα συμπεράσματα της έρευνας αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της.

Σας αποστέλλουμε το σκεπτικό της προσπάθειας καθώς και τον σχετικό σύνδεσμο στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν στην έρευνα οι δημότες σας.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία

Αλέξης Ρουτζούνης

Διευθυντής Πολιτικών Ερευνών

Καπα Research

 

Ερευνα της Κάπα Research

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  09:38

Το Βήμα, το in.gr και Τα Νέα ανοίγουν σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο πριν από τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το δημόσιο διάλογο για το ρόλο της Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα, μια συζήτηση με σκοπό την αποτίμηση της πορείας του θεσμού, των πεπραγμένων των τοπικών αρχόντων, αλλά και τον ρόλο του στην εποχή της κρίσης.

Με την πρωτοβουλία αυτή επιχειρείται να δοθεί ο λόγος πρώτα στους πολίτες για να αξιολογήσουν την πορεία της Αυτοδιοίκησης στην τριετία της κρίσης, να αποτιμήσουν την επίδραση της μεταρρύθμισης του σχεδίου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», να αξιολογήσουν τα πρόσωπα που υπηρέτησαν την αυτοδιοίκηση, να πάρουν θέση στα μεγάλα διλήμματα που θα απασχολήσουν τη δημόσια συζήτηση στην πορεία προς τις Εκλογές του 2014 για την ανάδειξη νέων περιφερειαρχών και δημάρχων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, σε συνεργασία με την Κάπα Research, οργανώνει μεγάλη διαδικτυακή έρευνα, με στόχο να τεθούν τα πραγματικά διλήμματα της εκλογικής αναμέτρησης στην Αυτοδιοίκηση και να ανοίξει ο διάλογος με πρώτο ομιλητή την κοινή γνώμη.

Ξεκινήστε μαζί μας αυτό το ταξίδι της αμφίδρομης συμμετοχικής λειτουργίας της ενημέρωσης παίρνοντας μέρος στην διαδικτυακή μας έρευνα, ως αφετηρία των ανάλογων πρωτοβουλιών που θα ακολουθήσουν. Όσοι λάβουν μέρος στην έρευνα θα συμμετέχουν στην κλήρωση που θα ακολουθήσει με δώρο πέντε ταμπλέτες και ισάριθμες συνδρομές στα ψηφιακά προϊόντα του ΔΟΛ.

Πατήστε εδώ για να απαντήσετε στην έρευνα

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο