ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ”ΣΑΟΣ”

featured

 

ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ”ΣΑΟΣ”

Το Πρωτάθλημα της Β κατηγορίας Έβρου του  Α Ομίλου κατέκτησε η ποδοσφαιρική ομάδα της Σαμοθράκης ΣΑΟΣ.

Την Κυριακή 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε πανηγυρική εκδήλωση στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μιχαήλ Χανός για την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας ΣΑΟΣ στην Α κατηγορία του Νομού Έβρου γεγονός που επιτυγχάνεται πρώτη φορά για ομάδα της Σαμοθράκης. 

Επειδή δεν προσήλθε για τον τελευταίο αγώνα η ομάδα του Αριστίνου πραγματοποιήθηκε αγώνας μεταξύ των αθλητών της ΣΑΟΣ με τους διαιτητές που προσήλθαν για τον προγραμματισμένο αγώνα.

Στο τέλος του αγώνα έγινε πανηγυρική τελετή απονομής ΚΥΠΕΛΛΟΥ από την ΕΠΣ  Έβρου και απονομή αντίστοιχων μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές από τον Δήμαρχο Σαμοθράκης Γεώργιο Χανό, στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική διάκριση από την ομάδα ΣΑΟΣ.

Η ομάδα αφιέρωσε την διάκριση και την άνοδο στους εκλιπόντες Βασιλούδια Βασίλειο, Βότσο Αθανάσιο, Μαλτέζο Μάκη και στον εκλιπόντα ιδρυτή της ομάδας Γιατράκη Μανώλη.

Να σημειωθεί ότι  η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα με διαφορά 5 βαθμών από τη δεύτερη ομάδα Αριστίνο και ότι  δεν παρευρέθηκε κανένας εκπρόσωπος της ΕΠΣ στο νησί για να κάνει την απονομή.

Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης συγχαίρει παίκτες και παράγοντες που συνέβαλλαν όλο το χρόνο στο να επιτευχθεί ο μεγάλος αυτός στόχος και ο οποίος βάζει όλους μας μπροστά σε περισσότερες υποχρεώσεις για τον επόμενο χρόνο.

 fotoomada

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter