ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κου ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ
Επίσκεψη αστραπή πραγματοποίησε ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κος Μ. Χρυσοχοϊδης στη Σαμοθράκη το πρωί της 2ας Ιουνίου συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ν. Έβρου κο Γ. Ντόλιο και τον Ειδικό του Σύμβουλο του κο Φ. Νασιάκο.
Ο Υπουργός έφτασε στο νησί στις 7.30 το πρωί με το περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και αναχώρησε στις 11.00
Σκοπός της επίσκεψης του Υπουργού ήταν η διερεύνηση των δεδομένων όσον αφορά τη συνέχιση του μεγάλου έργου του αεροδρομίου Σαμοθράκης και στην συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο και άλλους παράγοντες εξέφρασε την άποψη ότι το αεροδρόμιο αποτελεί τεράστιο ζήτημα ανάπτυξης για τη Σαμοθράκη και τόνισε πως θα αναλάβει οποιαδήποτε πολιτική πρωτοβουλία για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχουν σχέση με την καθυστέρηση του έργου τα τελευταία χρόνια ώστε να ενταχθεί σε επόμενα Ευρωπαϊκά προγράμματα προς χρηματοδότηση.
Επίσης συζητήθηκε το θέμα της παράδοσης του ελικοδρομίου αλλά και άλλα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων που αφορούν στην περιοχή.
Στη διάρκεια της επίσκεψης του κατέστη μάρτυρας της πρωτοφανούς βροχόπτωσης που είχε σαν αποτέλεσμα μεγάλες καταστροφές στη Σαμοθράκη και δεσμεύτηκε για οποιαδήποτε ενίσχυση της Σαμοθράκης και λόγω του πρόσφατου ισχυρού σεισμού.
Ο Δήμος Σαμοθράκης ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Υπουργό για την πρωτοβουλία του.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο