ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δ.ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ: ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ‘’ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ’’

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δ.ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ: ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ‘’ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ’’

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Πρόγραμμα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Σαμοθράκης.

Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ στον Δήμο μας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ θα προβεί στην υλοποίηση του προγράμματος επιμόρφωσης με θέμα: “ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ” που θα ξεκινήσει το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο (11.00-13.00) στο ισόγειο του Γυμνασίου- Λυκείου Σαμοθράκης που βρίσκεται στο 2ο χλμ. επαρχιακής οδού Καμαριώτισσας- Χώρας. Το πρόγραμμα αυτό διαρκεί 25 ώρες και στη λήξη του προγράμματος όλοι οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν πιστοποίηση παρακολούθησης. Τα τμήματα μάθησης παρέχονται δωρεάν στους πολίτες- εκπαιδευόμενους, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση. Η συμμετοχή, όμως, δεν επιδοτείται, όπως συμβαίνει με αντίστοιχα προγράμματα κατάρτισης. Σας ενημερώνουμε ότι θα δημιουργηθούν και νέα τμήματα σε άλλες ειδικότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί στη Σαμοθράκη μέχρι και τις 25 Ιουλίου 2014.


Για εγγραφές απευθυνθείτε στο Δήμο Σαμοθράκης: τηλ 2551350810,817
Πληροφορίες: Φιλίτσα Σελήσιου τηλ 6972112379

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο