Δελτίο τύπου: Ορκωμοσία Νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Σαμοθράκης

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Δελτίο τύπου: Ορκωμοσία Νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Σαμοθράκης

 

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Δελτίο τύπου: Ορκωμοσία Νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Σαμοθράκης

Παρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σαμοθράκης την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014, η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής και των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων που αναδείχθηκαν στις πρόσφατες δημοτικές  εκλογές του Μαΐου.

Την τελετή του αγιασμού και της  ορκωμοσίας τέλεσαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιερατικός Επίτροπος Σαμοθράκης πατέρας Ματθαίος Λενούδιας και ο Αιδεσιμότατος ιερέας Καμαριώτισσας Εμμανουήλ Καμπούρης ενώ συμμετείχαν επίσης οι ιερείς των ενοριών Αλωνίων και Λακκώματος.

Την τελετή της ορκωμοσίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κος Δημήτρης Πέτροβιτς ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Νομού Έβρου κος Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Βίτσας με το πέρας της ορκωμοσίας δήλωσε ότι είναι μεγάλη του τιμή να παραλαμβάνει τον Δήμο Σαμοθράκης από τον κο Χανό έναν άνθρωπο με μεγάλη προσφορά στον τόπο είτε με την επαγγελματική του ιδιότητα είτε ως Δήμαρχος. Ο απερχόμενος Δήμαρχος κος Γεώργιος Χανός συνεχάρη το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και  ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Στην τελετή της ορκωμοσίας παρέστησαν:   

Ο Διοικητής του ΣΔ/41, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαμοθράκης, ο Προϊστάμενος Δασονομείου, ο πρώην Δήμαρχος κος Ιωάννης Πετρούδας, πρόεδροι και μέλη συλλόγων και φορέων του νησιού και πλήθος κόσμου. 

Δύο εκ των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου δεν παρέστησαν στην τελετή ορκωμοσίας καθώς αδυνατούσαν να παραστούν σύμφωνα με έγγραφο τους που απέστειλαν στον Δήμο. Η ορκωμοσία τους θα τελεστεί σε μεταγενέστερο χρόνο μόλις αρθούν οι λόγοι απουσίας τους.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο