Ξεκινά το πρώτο τμήμα επιδοτούμενης κατάρτισης στη ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ στο πλαίσιο του έργου ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ

featured

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Σαμοθράκης που συμμετέχει ως εταίρος στην Βιώσιμη Αναπτυξιακή Σύμπραξη Έβρου ανακοινώνει την έναρξη του επιδοτούμενου  σεμιναρίου  κατάρτισης που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος “ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ”, με θεματική : ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.

Το σεμινάριο ξεκινάει την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014, είναι διάρκειας 86 ωρών (62 θεωρία και 24 πρακτική), και θα υλοποιείται στο Γυμνάσιο-Λύκειο Σαμοθράκης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα. Μαίρη Παπαθανασίου στον Δήμο Σαμοθράκης ( τηλ.2551350810) ή με την κα. Τάσσιου Έφη, υπεύθυνη υλοποίησης έργου στο ΚΕΚ ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ ( τηλ.210 8257815) ή μπορείτε να ενημερωθείτε ηλεκτρονικά στο sitewww.evrosjobs.gr

 

«ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ»

«ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» συγχρηματοδοτούμενων από το ΕΚΤΔράση 7  – Κατηγορία Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησηςΘεματικός Άξονας Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter