Προπτυχιακές Υποτροφίες Κοινωφελούς Ιδρύματος Σ. Λάτση

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Προπτυχιακές Υποτροφίες Κοινωφελούς Ιδρύματος Σ. Λάτση

 

Παράταση Υποβολής Αιτήσεων για τις Προπτυχιακές Υποτροφίες του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση 2014-15

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προκηρύσσει 25 υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές το ακαδημαϊκό έτος 2014-15. Οι Υποτροφίες θα χορηγηθούν σε αποφοίτους ελληνικών εκπαιδευτηρίων μέσης εκπαίδευσης του σχολικού έτους 2013-14, που ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους σε δημόσιο Πανεπιστήμιο ή Τ.Ε.Ι. της χώρας ως πρωτοετείς για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εφόσον πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
– Εγγράφονται για πρώτη φορά σε δημόσια Πανεπιστήμια ή Τ.Ε.Ι. της Ελλάδας μετά από τη διαδικασία Πανελλαδικών Εξετάσεων του Ιουνίου 2014.
– Το τμήμα στο οποίο εγγράφονται είναι σε άλλο τόπο από τον τόπο του εκπαιδευτηρίου μέσης εκπαίδευσης που αποφοίτησαν και του τόπου μόνιμης κατοικίας της οικογένειάς τους.
– Έχουν συγκεντρώσει γενικό βαθμό πρόσβασης στις πανελλαδικές εξετάσεις τουλάχιστον δεκαπέντε (15,00) χωρίς τα ειδικά μαθήματα..
– Το ετήσιο συνολικό δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα για το οικονομικό έτος 2014 δεν ξεπερνά το ποσό των είκοσι χιλιάδων Ευρώ (20.000€).
– Δε λαμβάνουν άλλη υποτροφία από οποιοδήποτε φορέα.
Όσες αιτήσεις δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δε θα αξιολογηθούν. Σε περίπτωση αλλαγής οποιουδήποτε από τα υποβληθέντα στοιχεία τροποποιηθεί (π.χ. μετεγγραφή, αλλαγή μόνιμου τόπου κατοικίας οικογένειας υποψηφίου κ.λπ.), το Ίδρυμα θα εξετάσει εκ νέου την αίτηση και έχει τη δυνατότητα διακοπής της υποτροφίας.

Η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα προπτυχιακών υποτροφιών παρατείνεται έως και τηΔευτέρα 20 Οκτωβρίου. 
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε
εδώ. ( http://www.latsis-foundation.org/gr/83/proptuxiakes_upotrofies.html)
Για το σύστημα υποβολής, δείτε
εδώ. ( http://www.latsis-scholarships.gr:81/) 

Με εκτίμηση,

Από τη Διοικητική Γραμματεία

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο