Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης για συνεδρίαση 21/7/2014

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης για συνεδρίαση 21/7/2014

 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης για συνεδρίαση»

 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης προσκαλεί τα μέλη του

Συμβουλίου στην 11η  δημόσια έκτακτη συνεδρίασή του για το έτος 2014, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95, 96 και 97 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου άρθρο 65, παρ. 5 του Ν. 3852/ 2010 όπως ισχύει, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα στις  21-7-2014 ημέρα Δευτέρα και  ώρα  13.00 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξή του που αφορούν για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης:

  1. Περί τροποποίησης των αρίθμ. 64/2014 και 97/2014 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς την αντικατάσταση ιδιότητας  μέλος της επιτροπής παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου και του Κοινωνικού Συνεταιρισμού ΖΑΘΕΗ με σκοπό την παροχή υπηρεσιών αναψυχής και πολιτισμού με στόχο την προβολή του νησιού και την προώθηση τοπικών προϊόντων, λόγω άρνησης των υπαλλήλων της Οικονομικής Υπηρεσίας να συμμετάσχουν σε κλήρωση για την ανάδειξη μέλους.
  2. Έγκριση χορήγησης προέγκρισης άδειας καταστημάτων (Αναψυκτήριο χωρίς παρασκευαστήριο και μίνι μάρκετ) στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό με την επωνυμία ΖΑΘΕΗ στην περιοχή Πλατιά Σαμοθράκης.
  3. Έγκριση χορήγησης άδειας λειτουργίας καταστήματος (Μικτή επιχείρηση- Μαζικής Εστίασης κ.λ.π.) στους ΑΦΟΙ Γεώργιος & Νικόλαος Ζάκατας Ο.Ε. στα Θέρμα Σαμοθράκης.
  4. Έγκριση χορήγησης ανανέωσης άδειας μουσικής καταστήματος (Καφετέρια) στην Λαδίκου Ευστρατία στην Χώρα Σαμοθράκης.
  5. Έγκριση χορήγησης ανανέωσης άδειας μουσικής καταστήματος (Καφετέρια- Ηλεκτρονικά και έγκριση παράτασης λειτουργίας ωραρίου μουσικής καταστήματος (Καφετέρια- Ηλεκτρονικά)  στην εταιρεία Μπατζικώστας Γ. και ΣΙΑ Ο.Ε. στην Καμαριώτισσα Σαμοθράκης.
  6. Έγκριση χορήγησης ανανέωσης άδειας μουσικής καταστήματος (Καφετέρια – μπαρ) στην εταιρεία ΑΦΕΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο.Ε. και έγκριση παράτασης λειτουργίας ωραρίου μουσικής
  7. Περί ορισμού εκπροσώπων του Δήμου στις ομάδες διαχείρισης και εποπτείας δικτύου στα πλαίσια του έργου του Εθνικού Παρατηρητηρίου Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων 

 Ο Πρόεδρος

                      Χατζηστεφάνου Αθανάσιος

Πίνακας αποδεκτών:

  1. Δήμαρχος κ. Χανός Γεώργιος
  2. Γιαννέλου Πολύμνια
  3. Γλήνιας Πέτρος 
  4. Κεχαγιόγλου Στυλιανός
  5. Γαλατούμος Νικόλαος
  6. Σκαρλατίδης Αθανάσιος
  7. Παπάς Παναγιώτης
  8. Πρόξενος Χρήστος
  9. Κυλίμος Νικόλαος  
  10. Γερονικολάκης Ανέστης
  11. (Μόραλη)- Αντωνάκη Χρυσάνθη

12.Σταφυλάς Ιωάννης

13.Λαζανδρέας Κωνσταντίνος 

14. Σαράντος Κωνσταντίνος 

15. Ατζανός Παναγιώτης  

16. Λάζαρης Αλέξανδρος  

17. Ρεμπούτζιας Θεόδωρος 

18. Ιστοσελίδα του Δήμου Σαμοθράκης (www. samothraki.gr)

19. Ράδιο Σαμοθράκη

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο