Δελτίο Τύπου Τετάρτη 22/6/11

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Δελτίο Τύπου Τετάρτη 22/6/11

Κατά την διάρκεια του πενθημέρου  17-21/6/2011 η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της

Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη και το Σισμανόγλειο Μέγαρο οργάνωσε δράσεις τουριστικής προβολής για όλους τους νομούς της περιφέρειας.

Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, πού βρίσκεται στο Istiklal Caddesi (στην πλατεία Ταξίμ) τον σημαντικότερο εμπορικό δρόμο της Κωνσταντινούπολης.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και πολιτικής κοινότητας της ομογένειας, δημοσιογράφοι, Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες, Έλληνες συνάδελφοί τους, Τούρκοι  μάνατζερ προώθησης τουριστικών προϊόντων, ξενοδόχοι.

Τον Δήμο Σαμοθράκης, μετά από πρόσκληση  εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Παπάς Παναγιώτης  με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Επαγγελματιών (κύριοι Γιάννης Γλύνιας και  Σεραφείμ Τραχανής) Παρουσιάστηκε υλικό σε 3 σταντ  (χάρτες-τουριστικοί οδηγοί-dvd)

Η αντιπροσωπεία μας επιμελήθηκε την κατ’ επανάληψη προβολή τού 53λεπτου dvd τού δήμου και είχε συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες Τούρκους και Έλληνες, και με Τούρκους  μάνατζερ του τομέα του τουρισμού.

Παρ’ όλο που το εγχείρημα τέτοιας μεγάλης σημασίας ήταν το πρώτο, πιστεύουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε αποτελεσματικότεροι  στην προσπάθεια να αποτελέσει το νησί μας τουριστικό προορισμό για τον γειτονικό λαό.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο