Πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης στο εξωτερικό ” Παραδείγματα απασχόλησης και επιβίωσης στην ύπαιθρο” 4-8 Μαρτίου 2012, Livani Λετονία”

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης στο εξωτερικό '' Παραδείγματα απασχόλησης και επιβίωσης στην ύπαιθρο'' 4-8 Μαρτίου 2012, Livani Λετονία''

Δυνατότητα συμμετοχής σε τρία άτομα από τη Σαμοθράκη δίνει το πρόγραμμα GRUNDTVIG I will survive – Στρατηγικές ενάντια στην εγκατάλειψη της υπαίθρου, στα πλαίσια του οποίου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Livani της Λετονίας από 4 εως 8 Μαρτίου 2012.

 

Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει την ευκαιρία σε κατοίκους αγροτικών περιοχών να επισκεφθούν άλλες αγροτικές περιοχές της Ευρώπης με παρόμοια χαρακτηριστικά, να δουν από κοντά αγροτικές ή αγροτουριστικές εγκαταστάσεις προκειμένου να κερδίσουν από μια νέα εμπειρία, γνώσεις ή και πρακτικές που μπορούν πιθανώς να εφαρμόσουν στη δική τους εργασία και στον τόπο τους. Παράλληλα θέλει να δώσει τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών με άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, ανθρώπους που προέρχονται από τις συμμετέχουσες χώρες (Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία, Λετονία) που θα είναι και αυτοί συμμετέχοντες-εκπαιδευόμενοι στο πρόγραμμα και φυσικά να προσφέρει συγχρόνως στο περιθώριο των εκπαιδευτικών δράσεων ένα ελαφρύ τουριστικό πρόγραμμα με σκοπό τη γνωριμία των συμμετεχόντων με τον τόπο επίσκεψης και τον πολιτισμό του.

Περιλαμβάνει: Επισκέψεις σε αγροκτήματα ή αγροτουριστικές εγκαταστάσεις ή τουριστικές υπηρεσίες, συζητήσεις ανταλλαγής απόψεων και τουριστικές επισκέψεις.

Γλώσσα σεμιναρίου: Αγγλικά και Ελληνικά

Συμμετοχές από Σαμοθράκη:

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού και να έχουν είτε προηγούμενη εμπειρία στον τομεά των αγροτικών ή αγροτοτουρισιτκών δραστηριοτήτων ή να έχουν σκοπό να ασχοληθούν ή να επενδύσουν στο συγκεκριμένο τομέα στο νησί.

Δεν απαιτείται η γνώση ξένης γλώσσας καθώς ο Δήμος θα αναλάβει την διερμηνεία και το πρόγραμμα καλύπτει έξοδα μετακίνησης διαμονής και διατροφής για τις μέρες διαμονής στη Λετονία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την παρούσα αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν

στο e-mail [email protected] με θέμα: ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΛΕΤΟΝΙΑ 4-8/3/2012

ή με fax στο 2551041204 υπόψη κας Μαρία Παπαθανασίου

ή να επικοινωνούν με το Δήμο στα τηλέφωνα 2551350810,808

 ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης στο εξωτερικό '' Παραδείγματα απασχόλησης και επιβίωσης στην ύπαιθρο'' 4-8 Μαρτίου 2012, Livani Λετονία'' Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής και στείλτε την 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 31/1/2012

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο