Samothraki 2019 Διεθνές Συμπόσιο Ευρωπαϊκή Φιλοσοφία Ελληνική Μυθολογία και η μυστηριακή τους φύση

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Samothraki 2019 Διεθνές Συμπόσιο Ευρωπαϊκή Φιλοσοφία Ελληνική Μυθολογία και η μυστηριακή τους φύση

Samothraki 2019 Διεθνές Συμπόσιο Ευρωπαϊκή Φιλοσοφία Ελληνική Μυθολογία και η μυστηριακή τους φύση

Στα πλαίσια του διεθνούς φιλοσοφικού συμποσίου: ΄΄Ευρωπαϊκή Φιλοσοφία, Ελληνική Μυθολογία και η μυστηριακή τους φύση΄΄ που έλαβε χώρα στη Σαμοθράκη και φέτος από τις 6-13/9/2019, πραγματοποιήθηκε Δημόσια Διάλεξη με τίτλο «Πεπερασμένο και Άπειρο» από τον καθηγητή Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Τύμπινγκεν κο Ντίτμαρ Κωχ και Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Σκιές Σχήματα Καθρεφτισμοί» την οποία παρουσίασε η κα Λάουρα Σάπιατζ, στις 10 Σεπτεμβρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο Νικόλαος Φαρδύς στη Χώρα Σαμοθράκης.

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται στη Σαμοθράκη κάθε χρόνο με τη μορφή συμποσίου ή ημερίδας από το 2012 έχει την υποστήριξη του Δήμου Σαμοθράκης, του Γερμανικού Προξενείου Θεσσαλονίκης και τα δύο τελευταία χρόνια και της Ελληνογερμανικής Σενέλευσης.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν εκ μέρους του Δημάρχου, η Αντιδήμαρχος κα Κ.Καραμήτσου-Γιαννέλου, ο πρώην  Δήμαρχος κος Γ.Χανός, ο εκπρόσωπος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης κος Δ. Μπουτάσης και ο εκπρόσωπος του συνεργαζόμενου με τον Δήμο μας γερμανικού Δήμου του Holgenstein κος H. Dembek.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο