Υλοποίηση του πρώτου προγράμματος επιμόρφωσης (Κ.Δ.Μ.) με θέμα: “ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ” που θα ξεκινήσει σήμερα 4 Μαρτίου 2014.

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Υλοποίηση του πρώτου προγράμματος επιμόρφωσης (Κ.Δ.Μ.) με θέμα:

 

Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ στον Δήμο μας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ θα προβεί στην υλοποίηση  του πρώτου προγράμματος επιμόρφωσης με θέμα: “ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ” που θα ξεκινήσει σήμερα 4 Μαρτίου 2014.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (5-7 το απόγευμα) στο ισόγειο του Γυμνασίου- Λυκείου Σαμοθράκης που βρίσκεται στο 2ο χλμ.  επαρχιακής οδού Καμαριώτισσας- Χώρας. Το πρόγραμμα αυτό διαρκεί 25 ώρες και στη λήξη του προγράμματος όλοι οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν πιστοποίηση παρακολούθησης. Τα τμήματα μάθησης παρέχονται δωρεάν στους πολίτες- εκπαιδευόμενους, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση. Η συμμετοχή, όμως, δεν επιδοτείται, όπως συμβαίνει με αντίστοιχα προγράμματα κατάρτισης. Σας ενημερώνουμε ότι θα δημιουργηθούν και νέα τμήματα, που θα αφορούν την ίδια ειδικότητα, όπως επίσης και άλλες ειδικότητες.
Αιτήσεις συνεχίζουν να γίνονται.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπεύθυνη του κέντρου διά βίου μάθησης του Δήμου Σαμοθράκης:

Σελήσιου Φιλίτσα: τηλ. 6972112379

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο