Τις καλύτερες κριτικές για την προβολή της πήρε η Σαμοθράκη στη Vakantebieurs

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Τις καλύτερες κριτικές για την προβολή της πήρε η Σαμοθράκη στη Vakantebieurs
Έκθεση Τουρισμού Ολλανδίας Ουτρέχτη 10-15 Ιανουρίου 2012.Δείτε την ανακοίνωση του Quality Coast που φιλοξένησε το προωθητικό υλικό της Σαμοθράκης στον περίπτερο του. http://www.qualitycoast.info/news/index.htm
Τη δεύτερη θέση πήρε η Σαμοθράκη με πρώτο  το Gozo (Malta) και τρίτη την Ιεράπετρα (Έλλάδα) στη σχετική δημοσκόπηση που εξήγαγαν οι διοργανωτές για το προορισμό που προβλήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.
ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Τις καλύτερες κριτικές για την προβολή της πήρε η Σαμοθράκη στη Vakantebieurs
Ακολουθεί η παλαιότερη σχετική ανακοίνωση:

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας η τουριστική έκθεση Vakantiebeurs από τις  10 -15 Ιανουαρίου 2012.

Η έκθεση Vakantiebeurs προσέλκυσε περισσότερους από 120.000 επισκέπτες και αποτελεί μια  τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως που προσελκύει ανθρώπους που ψάχνουν το καλύτερο μέρος για να περάσουν τις επόμενες διακοπές τους.

Η Σαμοθράκη συμμετείχε με παρουσίαση έντυπου υλικού και τοπικών προϊόντων στο περίπτερο του Προγράμματος Ποιότητας Ακτών Quality Coast Net.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σαμοθράκη βραβεύτηκε με το χάλκινο βραβείο Βασικής Ποιότητας Ακτών για το 2011-2012 ως τυπικός προορισμός φύσης και διατήρησης τοπικής ταυτότητας και αποτελεί έναν από τους 50 καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης για την ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ (EUCC).

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο