Τις καλύτερες κριτικές για την προβολή της πήρε η Σαμοθράκη στη Vakantebieurs

featured
Έκθεση Τουρισμού Ολλανδίας Ουτρέχτη 10-15 Ιανουρίου 2012.Δείτε την ανακοίνωση του Quality Coast που φιλοξένησε το προωθητικό υλικό της Σαμοθράκης στον περίπτερο του. http://www.qualitycoast.info/news/index.htm
Τη δεύτερη θέση πήρε η Σαμοθράκη με πρώτο  το Gozo (Malta) και τρίτη την Ιεράπετρα (Έλλάδα) στη σχετική δημοσκόπηση που εξήγαγαν οι διοργανωτές για το προορισμό που προβλήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.
ekthesiKritikes
Ακολουθεί η παλαιότερη σχετική ανακοίνωση:

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας η τουριστική έκθεση Vakantiebeurs από τις  10 -15 Ιανουαρίου 2012.

Η έκθεση Vakantiebeurs προσέλκυσε περισσότερους από 120.000 επισκέπτες και αποτελεί μια  τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως που προσελκύει ανθρώπους που ψάχνουν το καλύτερο μέρος για να περάσουν τις επόμενες διακοπές τους.

Η Σαμοθράκη συμμετείχε με παρουσίαση έντυπου υλικού και τοπικών προϊόντων στο περίπτερο του Προγράμματος Ποιότητας Ακτών Quality Coast Net.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σαμοθράκη βραβεύτηκε με το χάλκινο βραβείο Βασικής Ποιότητας Ακτών για το 2011-2012 ως τυπικός προορισμός φύσης και διατήρησης τοπικής ταυτότητας και αποτελεί έναν από τους 50 καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης για την ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ (EUCC).

Facebook
Twitter