ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Στα πλαίσια της οργανωμένης τουριστικής προβολής της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ στη γείτονα Τουρκία και μετά από πρόσκληση του Δήμου μας, προς την κ.Δήμητρα Μπάμπαλη, Ακόλουθο Τουρισμού στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, επισκέφθηκαν το νησί μας στις 14-16 Ιουνίου 2023, τόσο η ίδια όσο και αντιπροσωπεία 8 ατόμων, μεταξύ των οποίων ο κ. Egemen Aydin, πρόεδρος τουριστικών πρακτόρων, και δημοσιογράφοι.

Στην τριήμερη τους επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα αξιοθέατα και να απολαύσουν τις φυσικές και γαστρονομικές ομορφιές του νησιού ενώ δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη τους! Στο τέλος της τριήμερης επίσκεψης τους, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Πνευματικό Κέντρο Χώρας, κατά την οποία μας ενημέρωσαν για τη προώθηση και διαφήμιση που πρόκειται να ακολουθήσουν προκείμενου να γίνει άμεσα η προβολή του νησιού στην γειτονική χώρα, ενώ ανταλλάχθηκαν συμβολικά Δώρα.

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες που με χορηγίες στήριξαν όλη αυτή τη προσπάθεια : Γ.Ταμπάκη, Χρ. Ακαμάτη, Γ.Ακαμάτη, Β.Χατέλο, Γ.Τσαούση, Στ.Μανιώτη, Ιορ. Ιορδανίδη, το εστιατόριο 1900, Dan και Anna-Maria, Dan Nicolescu, Samothraki Village, Φ.Φωτεινό, Δ. Καλπάκα.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Zante Ferries για τη δωρεάν μετακίνηση των επισκεπτών.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο