Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Ιατρικές Εξετάσεις και τα Σεμινάρια από την ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑμΚΕ – OMADA AIGAIOU στη Σαμοθράκη 2 – 5 Νοεμβρίου 2023!

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Ιατρικές Εξετάσεις και τα Σεμινάρια από την ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑμΚΕ – OMADA AIGAIOU στη Σαμοθράκη 2 – 5 Νοεμβρίου 2023!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Ιατρικές Εξετάσεις και τα Σεμινάρια από την ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑμΚΕ – OMADA AIGAIOU στη Σαμοθράκη 2 – 5 Νοεμβρίου 2023!

                          

Ο Δήμος Σαμοθράκης και το Κέντρο Κοινότητας σε συνεργασία με την Ομάδα Αιγαίου ΑμΚΕ, διοργάνωσαν τη Δράση «Προληπτική Ιατρική », που αφορούσε το σύνολο των κατοίκων του νησιού, καθώς και Σεμινάρια για τους μαθητές όλων των σχολικών μονάδων.

Στα πλαίσια της Δράσης διενεργήθηκε ΔΩΡΕΑΝ Προληπτικός Ιατρικός Έλεγχος για τους κατοίκους του νησιού την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023.

 

Ο Δήμος θα ήθελε να συγχαρεί τις παρακάτω ειδικότητες Ιατρών, για την εθελοντική προσφορά και την αμέριστη συμπαράστασή τους στο νησί:

 

Γενικό Χειρουργό, Πλαστικό Χειρουργό, Γυναικολόγο, Αγγειοχειρουργό, Ακτινολόγο – Υπέρηχοι, Δερματολόγο, Ογκολόγο (Ιατρείο Μαστού), Ορθοπεδικό, Πνευμονολόγος(Ιατρείο Post – Covid) και ΩΡΛ!

 

Επίσης, διεξήχθησαν με επιτυχία και πλήθος μαθητών τα παρακάτω ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

 

  • Μαθήματα Α’ Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των σχολικών βαθμίδων.
  • Σεμινάριο «Γνώρισε σήμερα το Επάγγελμα που θα κάνεις αύριο» – Βρες το Δρόμο σου προς την ΕΠΙΤΥΧΙΑ, για τους μαθητές του Λυκείου.
  • Διαδραστικό Βιωματικό Φιλοζωικό Εργαστήρι «Δες μέσα από τα μάτια των αδέσποτων σκύλων», για τους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων στο Πνευματικό Κέντρο «Νικόλαος Φαρδύς».

 

 Τέλος, ο Δήμος θα ήθελε να συγχαρεί όλα τα στελέχη της Ομάδας Αιγαίου για τις δωρεές που πραγματοποίησαν στα σχολεία και το Κέντρο Υγείας.

Κλείνοντας, ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του Γυμνασίου κο Αραβία Ε., τη Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου κα Ταμπάκη Κ. και τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας, κο Διαμαντόπουλο Γ. για την παραχώρηση χώρων για τις ανάγκες υλοποίησης της Δράσης.

 

 

 

 

Η Υπεύθυνη Κοινωνικού Ιατρείου –                                                         Ο Δήμαρχος

Δημοτική Σύμβουλος                                                                        Γαλατούμος Νικόλαος

Βασιλειάδου Σόνια                         

                                                                                             

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Ιατρικές Εξετάσεις και τα Σεμινάρια από την ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑμΚΕ – OMADA AIGAIOU στη Σαμοθράκη 2 – 5 Νοεμβρίου 2023! ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Ιατρικές Εξετάσεις και τα Σεμινάρια από την ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑμΚΕ – OMADA AIGAIOU στη Σαμοθράκη 2 – 5 Νοεμβρίου 2023!

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο