Τα Σαμοθρακιτάκια” επιστρέφουν!

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Τα Σαμοθρακιτάκια

Η ψηφιακή μαθητική εφημερίδα του Δήμου Σαμοθράκης ανανεώνεται, αλλάζει όνομα, «Τα Σαμοθρακιτάκια 2», και συνεχίζει με τη συμβολή των μικρών συντακτών του νησιού μας να κυκλοφορεί με νέα τεύχη!

Η εφημερίδα αυτή απευθύνεται στους μαθητές όλων των βαθμίδων και η θεματολογία της αφορά ζητήματα που απασχολούν τα ίδια τα παιδιά. Βέβαια, κάθε φορά επικεντρώνεται σε ένα διαφορετικό θέμα. Στη συνέχεια τα παιδιά αποστέλλουν τις εργασίες τους σε ψηφιακή μορφή στους Εκπαιδευτικούς του Κέντρου Κοινότητας, που αναλαμβάνουν την επιμέλεια της εφημερίδας. Το κάθε τεύχος θα αναρτάται στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Δήμου Σαμοθράκης και στη σελίδα του Κέντρου Κοινότητας στο facebook.

Σε κάθε τεύχος θα υπάρχουν εργασίες των παιδιών με άρθρα και κείμενα για θέματα επικαιρότητας ή της τοπικής κοινωνίας, ιστορίες, ποιήματα, συνεντεύξεις, κατασκευές, προτάσεις βιβλίων, αινίγματα, γρίφοι, σταυρόλεξα κ.α.

Οι νέες αιτήσεις εγγραφής στη συντακτική ομάδα της εφημερίδας θα υποβάλλονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σαμοθράκης από 30 Οκτωβρίου 2023. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο Κέντρο Κοινότητας στο τηλέφωνο 2551098097.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο