Επίσκεψη του Γερμανού Πρόξενου στη Σαμοθράκη

featured

Περιοχές τουριστικού και επενδυτικού ενδιαφέροντος του Δήμου Σαμοθράκης τόσο για επισκέπτες όσο και για επενδυτές, θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011 ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Wolfgang Ηoelscher – Οbermaier.

Στις 8.00μμ  θα πραγματοποιηθεί ανοιχτός διάλογος με τη συμμετοχή ντόπιων επαγγελματιών και του Δημάρχου κου Γεωργίου Χανού στο ξενοδοχείο Samothraki Village όπου μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν θέματα τουριστικής συνεργασίας, καθώς και της δυνατότητας προσέλκυσης επενδύσεων στο Δήμο Σαμοθράκης, με σκοπό την ανάπτυξη του τουρισμού, την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής σε νέες αγορές αλλά και την ανάδειξη του δήμου ως τόπο προσέλκυσης νέων επενδυτικών προγραμμάτων, ο Δήμαρχος Σαμοθράκης με αυτή τη συνάντηση, εγκαινιάζει έναν κύκλο επαφών με εκπροσώπους ξένων χωρών και ειδικότερα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Δήμος Σαμοθράκης καλεί όλους τους επαγγελματίες του νησιού αλλά και τοπικούς φορείς και συλλόγους να συμμετέχουν στη συνάντηση εργασίας.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter