ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ KAOIL

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ KAOIL

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ KAOIL

Το νηπιαγωγείο της Χωρας Σαμοθρακης ειναι μονοθεσιο και για το σχολικο ετος 2013-2014 φοιτουν 7 παιδια. 2 προνηπια και 5 νηπια.

Λόγω της γενικοτερης οικονομικής καταστασης οι πόροι του σχολείου δεν επαρκούν να καλυψουν βασικές αναγκες (πχ πετρέλαιο, ρευμα ) για την λειτουργία του σχολείου. Γι αυτόν τον λόγο οι γονείς αναγκάζονται να πληρώνουν τα απαραίτητα αναλώσιμα και τα παιχνιδια που χρειαζονται τα παιδια για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του σχολείου.

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια καθως και παραμύθια και βιβλία έχουν να ανανεωθούν εδω και 5 χρόνια, και καποια απο αυτά μια δεκαετία!!!

Δεν σταματησαμε ομως να ελπίζουμε γιατι τελικά μόνο αυτό μας εχει απομείνει σε αυτους τους δύσκολους καιρούς -που στα απομονωμένα νησιά ακόμα και αυτο ειναι δύσκολο – οτι τα παιδιά μας θα μπορουσαν να εχουν ισες ευκαιρίες με τα υπόλοιπα παιδια της Ελλάδας στην στοιχειώδη εκπαιδευση και σχολικη δραστηριότητα.

Για τον λογο αυτο απευθυνθηκαμε στην εταιρια ΚΑΟΙL πετρελαιοειδη που δραστηριοποιειται για πολλα χρονια στην Σαμοθρακη με την παρακληση να μας χορηγησει το πετρελαιο της χρονιας.

Η εταιρια μεσα στα πλαισια της κοινωνικής ευθυνης, ανταποκριθηκε άμεσα στο αίτημα του Συλλογου Γονεων και κηδεμόνων και θελουμε να ευχαριστησουμε ιδιαιτερα την κα Ιλιάδα Κούτλα αντιπροεδρο ΔΣ ΚΑΟΙL

Ετσι εδωσε την ευκαιρια με τα χρηματα που θα κοστιζε το πετρελαιο, να ανανεωθει το ευκπαιδευτικο υλικο του νηπιαγωγείου, αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι εδωσε την ευκαιρία στα παιδια του ξεχασμένου αυτού τόπου, να μπορέσουν να αναπτύξουν δημιουργικές σχολικές δραστηριότητες και το πιο σημαντικό από όλα, το νηπιαγωγείο τους να μπορεί να τους χαρίζει χαμόγελα και ευχαριστες αναμνήσεις

Επειδη πιστευουμε οτι τετοιου ειδους κινησεις θα πρεπει να δημοσιοποιουνται και να βρισκουν μιμητες ειδικα σε αυτους τους δυσκολους καιρους που διανυουμε, σας αποστελλουμε Δελτίο Τύπου με την παρακληση να δημοσιοποιηθει.

Με εκτίμηση

Συλλογος Γονεων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Χωρας Σαμοθρακης

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6975904086 κα Κουφίδου Δήμητρα

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο