Ενημέρωση Δημάρχου από το Δ.Σ. του νέου Ελαιουργικού Συνεταιρισμού

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Ενημέρωση Δημάρχου από το Δ.Σ. του νέου Ελαιουργικού Συνεταιρισμού

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ Δ.Σ. ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ 

Συνάντηση ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου στο Δήμο μεταξύ του Δημάρχου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Νέου Ελαιουργικού Συνεταιρισμού.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δημάρχου, παρευρέθηκαν οι κύριοι Σ. Παπαγιαννάκης, Π.Ξύκης, Κ. Κόσνουλας,Σ. Φωτεινού, Γ.Τσιαούσης, οι οποίοι και πληροφόρησαν τον Δήμαρχο για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η ίδρυση του νέου συνεταιρισμού και η πρόοδος του εγκεκριμένου έργου (από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης Πρωτοβουλία LEADER), για την δημιουργία νέου ελαιοτριβείου.

Είναι βέβαιο ότι η κακή λειτουργία του προηγούμενου ελαιοτριβείου και του συνεταιρισμού δεν θα επαναληφθεί και σαφώς δεν πρέπει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τα μελλοντικά βήματα αλλά απλώς ένα κακό παράδειγμα προς αποφυγή. 

Ο Δήμος υποστηρίζει  θερμά αυτήν την προσπάθεια και θα σταθεί αρωγός με κάθε πρόσφορο μέσο, γιατί με τον τρόπο αυτό αξιοποιείται το λάδι και η ελιά της Σαμοθράκης με τον πιο σύγχρονο τρόπο.

Παροτρύνουμε τους δημότες και παραγωγούς του τόπου, να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια, γιατί η καλή λειτουργία του Ελαιοτριβείου θα τους βοηθήσει να παράγουν και να προωθήσουν το προϊόν τους οργανωμένα και επώνυμα όπως απαιτούν οι σύγχρονες πρακτικές και ο διεθνής ανταγωνισμός.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο